Over ons

Even een moment voor jezelf? Behoefte aan ontspanning en rust voor de broodnodige balans in je hectische leven? Dat is de sfeer die je aantreft in de Pareltuin.

Net als elke parel, is ook elk mens uniek. In de Pareltuin wordt dit herkend en erkend. Je innerlijke schoonheid wordt ondersteund en versterkt door de juiste aandacht voor je uiterlijke schoonheid en een dosis ontspanning.

Het is van belang je huid goed te verzorgen, zodat deze haar vitaliteit niet verliest. Daarvoor heb ik diverse gezichtsbehandelingen, die natuurlijk altijd maatwerk zijn. Want jij bent die unieke parel in Gods hand!

Welke leeftijd of huidtype je ook hebt, ik heb er de juiste behandeling en producten voor. 

Voorstellen

Tijdens diverse jobs in de accountancy heb ik ervaren dat aandacht voor jezelf vaak het sluitstuk is in je drukke bestaan. Voor mij kwam naast mijn drukke baan mijn gezin ook een aantal jaren op de eerste plaats. In deze periode werd het mij duidelijk dat ik met mijn carrière een heel andere richting uit wilde en dat het lichaam van een mens, een tempel van God is, die goed verzorgd moet worden.

Ik besloot naar mijn hart te luisteren en de opleiding voor schoonheidsspecialiste bij de Haarlemse Akademie te volgen. Ondertussen ben ik vanaf 2011 mijn eigen schoonheidssalon begonnen en heb ik mijn diploma op zak. Ik hou ervan mensen te verwennen en optimaal tot hun recht te laten komen. Het is altijd weer mooi om te zien wat een behandeling met persoonlijke aandacht doet voor iemand. Iedereen gaat hier steevast als een ander mens naar buiten. Dat is heerlijk en daar doe ik het voor!

Graag tot ziens in “De Pareltuin”