Bio Face Lifting Deynique

Voor ieder huidtype en leeftijd

Op biologische wijze de huid liften is een krachtig hulpmiddel voor iedereen van 20 tot 80 jaar. De huid wordt op vier verschillende niveaus grondig aangepakt. Probleemgebieden, zoals fijne lijntjes onder de ogen of rimpels op het voorhoofd, laten zich afhankelijk van de leeftijd goed behandelen.

Wat gebeurt er?

Na een grondige huidtest begint uw schoonheidsspecialiste met een dieptereiniging en

  • Een oppervlaktereiniging: als de huid onzuiver, schilferig, ongelijkmatig of zelfs ruw is, dan worden deze obstakels allereerst verwijderd door middel van een zachte aquabrasie-behandeling;

  • Een maskermengsel van geconcentreerde biostoffen zorgt voor een egaliserend effect en zuigt alle opgenomen vetten en onreinheden uit de poriën;

  • Het opgedroogde masker activeert een nauwkeurig getimede druksterkte op het bindweefsel,waardoor:

  • Het lymfatisch stelsel wordt gestimuleerd waarbij
  • De huid van onder tot boven wordt aangetrokken. Terwijl u ontspant, zorgt de activering van het parasympathisch zenuwstelsel voor een rustgevende kalmte. Dit ontstrest en bereidt de energetiserende fase voor.
  • In de volgende fase wordt de doorbloeding en de vochtcirculatie gestimuleerd, nog voor dat de schoonheidsspecialiste zowel handmatig als met instrumenten de gezichtsspieren ontspant, verharding van het weefsel verzacht en lijntjes en rimpels corrigeert.

Rimpelvermindering

Tot slot worden de fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld met zuivere biostoffen. Afhankelijk van uw huidbeeld en leeftijd maakt uw schoonheidsspecialiste een keuze uit aloë vera,avocado-olie, hyaluronzuur, peptiden, vitamine E en C of collageen. Precies dat, wat uw huid nodig heeft.

Wonderlijk, maar geen wonder

Kijk in de spiegel. Zo strak, zo fris en zo vitaal heeft uw huid er sinds lange tijd niet uitgezien. Natuurlijk zijn uw rimpels niet binnen 90 minuten verdwenen, maar de meeste zijn wel zichtbaar verminderd. Iedereen kan zien dat uw gezicht er schoner, frisser en jonger uitziet. Zelfs al na één behandeling.

Langetermijneffect

Uw schoonheidsspecialiste kent uw huid. Zij kan u doelgerichte behandelingen en producten adviseren, die uw huid nog verder verbeteren en verjongen.

Bio-Face-Lifting is een basismethode voor een langdurig verstevigend resultaat.