Nieuw in mijn Salon! De AntiTox behandeling

Nieuw in mijn Salon! De AntiTox behandeling

antiTOX is een spektakel!

Toxische stoffen die zich in de huid bevinden, worden namelijk aan de hand van magnetische krachten uit de huid getrokken. Dit is niet alleen speciaal om te zien, maar ook om te voelen. 

Na de voorbehandeling wordt er een gel op de huid aangebracht, die onder meer aloë vera en partikels van bladgoud bevat. Dit goud gaat de verbinding aan met toxines in de huid. De aloë vera is klein moleculair, wat ervoor zorgt dat de andere ingrediënten tot diep in de huid kunnen komen. Door de huid te gelijker tijd te masseren, worden de lymfe geactiveerd. Hierdoor worden vochtophopingen versneld afgevoerd. 

Tegelijkertijd worden de cellen op hoog niveau gevoed met de werkstoffen die de gel bevat.

Anorganische modder

Als de gel is opgedroogd, wordt er een laag mud aangebracht. Dit is anorganische modder dat vol zit met mineralen die de huid schoon, helder en zacht maken. De mud zuivert verstopte poriën, ontgift en ontslakt. Ook leuk om te weten: de anorganische modder is net als aloë vera, klein moleculair. Dit betekent dat alle werkstoffen tot diep in de huid kunnen doordringen.

Nu de gel alle gifstoffen in de huid heeft gebonden en ondertussen ook een verbinding heeft gemaakt met de mud, kunnen deze vervolgens met de magneet uit de huid worden getrokken.

Hiermee wordt de epidermis bevrijdt van zware metalen. De huid voelt zijdezacht aan.