Pakkingen

Rugpakking

Laat u verwennen met deze ontspannende rugpakking;
Na een reinigende scrub van fijne suikerkristallen wordt een voedende lichaamsolie op de huid gemasseerd. Vervolgens wordt het masker aangebracht. Door het warmte effect van de plastic afdekfolie werkt het tevens ontslakkend op uw lichaam. Als het masker door middel van warme kompressen verwijderd is, volgt als afsluiting een verzorgende creme.

Voetpakking

Een paraffine voetpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. De voeten krijgen een betere doorbloeding en de voeten krijgen intensievere verzorging. De voeten zijn dan vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke wintervoeten. Het heeft een langdurige werking.

Handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Body-Detox systeem Voetenbad

Een kuur van ongeveer 8 á 10 Body-Detox behandelingen (2 x per week) brengt het lichaam weer volledig in balans.
Het resultaat: Een fris, fit en gezond gevoel. Beter slapen / minder vermoeidheid. Betere prestaties Organen functioneren weer optimaal. Verbeterde stofwisseling. Huid gaat weer stralen! Huidstructuur verbeterd (regeneratie) Sneller herstel vermoeidheid en kwalen. Minder vatbaar voor ziekten. Verbeterd immuunsysteem.

Afspraak maken?